Hvem er vi

Hvad laver vi

Projekter

Skriv til os

Samarbejde

Job

Fotoalbum

Planter Vand Granit

Hvem er vi?

Aktiv Brolægning Aps. blev startet i 1981 som enkeltmandsfirma af Palle Jakobsen, som overtog mindre anlægsgartnerfirma efter sin far. Allerede i 1984 var firmaet udvidet til 7 medarbejdere, hvoraf kernen i firmaet stadig er opbygget.

I den efterfølgende årrække har firmaet specialiceret sig i gammeldags brolægning, chaussessten i buer og lignende arbejder i granit, sideløbende med almindelig arbejde i betonfliser og belægningssten.

I 1993 blev firmaet omdannet til det nuværende Aktiv Brolægning Aps. - men stadigvæk med Palle Jakobsen som eneejer. Firmaet beskæftiger i sæsonen mellem 15 og 20 ansatte.

Aktiv Brolægning Aps. har i år 2000 etableret kæmpestor udstilling på adressen i Mosbjerg, og satser herigennem på salg af belægninger til private indkørsler og terrasser m.v.- ligesom vi fortsat udbygger vores gode samarbejde med andre Entreprenører, Kommuner og Amter på større belægningsarbejde.

Vort primære arbejdsområde er Nordjylland.

VI NEDLÆGGER FLISER MED MASKINE, SOM ER EN HUGTIG OG BILLIG BELÆGNING FOR STØRRE OMRÅDER.Den daglige ledelse varetages i dag af:

Navn: Palle Jakobsen
Alder: 55 år
Stilling: IndehaverTelefon, fax og mail

tlf. 98930127 fax 98930837
aktiv.brolaegning@mail.tele.dk